ÅRETS INTERIØREVENT


Gullfjæren er årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling, det er også et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør. 


Prisene
Det deles ut en rekke priser i utvalgte kategorier. Flere kjente ansikt i bransjen vil dele ut prisene til vinnerne som er valgt ut av en fagjury.

Samarbeidspartnere
Utvalgte samarbeidspartnere vil vise frem nyheter og inspirasjon på stands. Det vil være spennende konkurranser, inspirerende foredrag, workshops og mye mer. 

Tid og sted
Arrangementet avholdes lørdag 21. mars 2020, på et av Norges flotteste femstjerners hoteller - Continental hotel i hjertet av Oslo.

Deltakere
Ca 130 av Norges største og beste interiør-profiler på Instagram vil delta på arrangementet. Til sammen vil deltakerne ha nærmere 3 millioner følgere.

Arrangørene
Gullfjæren arrangeres av Marianne Haga Kinder og Franciska Munck-Johansen. Begge startet som noen av de første i Norge med interiørblogging for mer enn 10 år siden. Både Franciska og Marianne er utvalgte interiørbloggere hos United Influencers og de har begge en viktig posisjon i bransjen.


Kort om Marianne
Marianne regnes som en av Norges dyktigste på Instagram. Hun står bak @inspirasjonsguidennorge og har blant annet vært finalist i Vixen Blog Awards. Hun holder jevnlige Instagramkurs og inspirasjons-foredrag. Hun har tidligere jobbet i Nordic Choice Hotels med å markedsføre de største Spa og Resort hotellene i Norge. Hun har også jobbet 3 år i Home & Cottage med PR og sosiale medier.  Se mer her.

Kort om Franciska
Franciska er en av Norges største og mest profesjonelle interiørbloggere. Franciska er kjent som interiørfotograf og stylist for norske og utenlandske magasiner. Hun er vinner av programmet Kakekrigen på TV-Norge. Hun er i tillegg grunnlegger av Norsk Interiørskole og hun har gitt ut en rekke anerkjente interiørbøker og hun er vinner av Vixen Awards - Årets Influencer Interiør. Se mer her.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now