VÅRE SPONSORER

 

Tusen takk til alle de flotte sponsorene våre. De er med på å gjøre Gullfjæren til et uforglemmelig arrangement.

Hovedsponsorer:

 

 

 

 

 

S.Heffermehl har agenturet på de to anerkjente svenske møbelmerkene Artwood og Englesson Møblene fra Artwood skaper en uanstrengt og avslappet atmosfære, der et rustikt og røft uttrykk møter skandinavisk eleganse. Englesson ble etablert i Stockholm i 1966, og har egen tremøbel, stoppmøbel og sengefabrikk, der både møbler og senger lages for hånd av de beste materialer.

Klikk her for å se mer! 

 

 

Hardanger Bestikk er Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Bedriften ligger i Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden, omringet av naturlig inspirasjon og historisk påvirkning. Produktene deres bygger på gamle håndverkstradisjoner. 

Klikk her for å se mer.

Tenderflame forhandler Steelwick som er en verdensnyhet for alle som ønsker kos og glede med levende flammer, men som ikke vil føle uro eller ubehag når det brenner. Med Steelwick kan du få peis uansett hvor du bor.

Klikk her for å se mer.

Det norske designstudioet Wik & Walsøe har som målsetning å skape en ny norsk merkevare innen porselen og glass. De utvikler og produserer unike produkter med høy kvalitet og varig verdi.

Klikk her for å se mer.

Galleri Ramfjord er et spennende norsk galleri med stor suksess også på den internasjonale kunstarenaen. De har samarbeidet med internasjonale gallerier, samt deltatt på messer, i blant annet New York, Miami, Amsterdam og København, og mange av kunstnerne deres har fått et stort navn. 

Klikk her for å se mer.

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. De tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og mye mer. Ulfven designer og produserer vakre håndlagde fliser og interiør. Tapwell forener italiensk design og materialvalg av høy kvalitet og tilbyr et stort utvalg av kjøkkenbatterier, servantbatterier, takdusj og mye mer.

Klikk her for å se mer.

Sponsorer

Jakobsdals har et stort og spennende utvalg av lekre puter, gardiner, vakre metervarer, puffer og møbler. De har en herlig miks av lyst og mørkt, tungt og lett. Jakobsdals kamgarnsspinneri ble grunnlagt i 1910.

Klikk her for å se mer.

InHouse Group er en moderne familiebedrift innen interiørbransjen. InHouse Group har blant annet Norges største sortiment av tepper, med mer enn 100 000 tepper på lager.

Klikk her for å se mer.

Hadeland Glassverk er Norges eldste håndverksdestinasjon, grunnlagt 1762, som spesialiserer seg på glassproduksjon. Mathall, interiør outlet, galleri og mye mer.

Klikk her for å se mer.

Porsgrunds Porselænsfabrik ble etablert i 1885. Gjennom alle årene som har gått siden har de vært kjent for et sterkt fokus på design, håndverk og kvalitet. Porsgrunds Porselænsfabrik forvalter og formidler en betydelig historie og høyt verdsatt kulturarv, men de satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design for å møte framtidens behov.

Klikk her for å se mer.

Anna Bülow lager de vakreste maleriene og kunsttrykk. Hun er en svensk artist, illustratør og designer som holder til i nærheten av Oslo.

Klikk her for å se mer.

Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med aktivitet i 30 land. Egmont står blant annet bak magasiner som Bonytt, Rom 123, BoligDrøm, Lev Landlig og mange flere.

Klikk her for å se mer.

Color & Co selger specielle og unike rullegardiner i miljøvennlig bambus. De husker bambusrullegardinene fra barndomshjemmet deres og ønsker å gjenskape den koselige stemningen de selv vokste opp med i en oppdatert utgave.

Klikk her for å se mer.

Floriss Paleet eies og drives av Kristin, en blomsterdekoratørmester med lidenskap for blomster. Hun har lang erfaring i blomsterbransjen, og alle varene i butikken er håndplukket av henne.

Klikk her for å se mer.

Table Tales leier ut vakre vintageserviser, glass, bestikk, duker og alt man trenger for å dekke et unikt bord. Table Tales er startet av Margrete Leite Andersen. Margrete har mange års erfaring som lidenskapelig vintagesamler, skattejeger, bordstylingentusiast og stemningsskaper.  Med seg på laget har hun ulike samarbeidspartnere innen styling og design, blomster, trykksaker.

Klikk her for å se mer.

Confettibird er et norsk klesmerke inspirert av det enkle nordiske uttrykket og en avslappet bohemsk look.

Klikk her for å se mer.

Trademan har et stort utvalg med mer enn 3000 interiørartikler fra lysestaker til puter, lanterner, servietter, stearinlys og mye mer.

Klikk her for å se mer

United Influencers ble grunnlagt i 2014, hvor bruk av bloggere i markedsføringsmiksen begynte å vise gode resultater. I dag er UI det ledende Influencer Marketing byrået i Norden. De har mange av de største influencerne i Norge og Sverige på teamet, når ut til millioner av forbrukere hver dag, har lansert over 2000 kampanjer og har ca 30 eksperter på teamet. 

Klikk her for å se mer.

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World. Vi er stolte av å ha Gullfjæren akkurat her.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now